Rabattförmåner

Rabattförmåner för medlemmarna i Skogalunds Villaägareförening

Skogalunds Villaägareförening har rabattöverenskommelser med ett antal företag i vårt närområde.

För att komma i åtnjutande av våra rabatter måste man vara medlem i föreningen. Medlem blir villaägare i Skogalund som betalat årsavgiften. Den är endast 250:- och snabbt intjänad på våra rabatter.

Årsavgiften och eventuellt frivilligt bidrag betalas till Skogalunds Villaägareförenings PlusGirokonto 2 82 21-0.

Medlemmarna tilldelas ett medlemskort där de olika företagen finns upptagna. Tillsammans med medlemskortet följer ett informationsblad med närmare information om våra överenskommelser.

Vid betalning visar man upp sitt medlemskort och man får automatiskt den rabatt som gäller för inköpet.

Nils Bremberg 2019-02-27

Nya avtalet med Bygg-Ole

Nu visas inga rabatter längre på kvittot sedan Beijer ändrade systemet. Vi har samma förmåner som tidigare, men då som nu är det olika rabatter på olika varor.

För att kolla vårt pris på en vara kan man notera priset från varans hyllkant och jämföra med vad som står på kvittot. Om man vill ha reda på vårt nettopris på en vara innan man köper kan man visa upp vårt medlemskort för säljpersonalen på respektive avdelning. Säljaren går då in på Skogalunds Villaägareförening och kan tala om vilket pris vi har.

Vi har nu ett annat kundnummer (534519) än det som står på medlemskortet, men det behöver vi inte hålla reda på för kassadatorn hanterar det själv.

Tidigare kunde vi skogalundare inte samtidigt vara medlem i Bygg-Oles kundklubb och få extra bonus. Nu kan vi det om man ber kassapersonalen att lägga in sitt personnummer. När man personligen har handlat för upp till 4.000:- får man en bonuscheck på 2,5 % på summan man handlat för och det är inte tidsbundet. Det gäller då att vid betalning visa både medlemskortet och legitimation.

Nils Bremberg 2019-06-04