Våra rabattöverenskommelser 2021

Generellt gäller att visa upp sitt aktuella medlemskort för att få överenskomna rabatter. På kampanjpriser och beställningsvaror gäller nettopriser utan rabatt. Kontant betalning eller kort.

Bygg-Ole / Beijer
Bygg-Ole blev uppköpt av Beijer-koncernen i november 2018 men drivs vidare under samma namn och logga.

Våra priser är mycket förmånliga men varierar mellan olika produkter. Nu visas inga rabatter längre på kvittot för att inte andra kunder i butiken ska kunna se dem.

För att kolla vårt pris på en vara kan man antingen memorera eller notera priset från varans hyllkant och jämföra med vad som står på kvittot. Om man vill ha reda på vårt nettopris på en vara innan köpet kan man visa upp medlemskortet för säljpersonalen på respektive avdelning. Vederbörande går då in på Skogalunds Villaägareförenings kundnummer (som står på medlemskortet) och ser hur mycket vi ska betala.

Numera kan vi samtidigt vara medlem i Bygg-Oles kundklubb och få extra bonus. Om man även vill det ber man kassapersonalen att lägg in personnumret. När man personligen som medlem i kundklubben har handlat för upp till 4.000:- får man en bonuscheck på 2,5 % på summan man handlat för och det är inte tidsbundet. Det gäller då att vid betalning visa både medlemskortet och legitimation. Vid vissa speciella tillfällen (vår -och höstvecka blir det fördelaktigare att handla som klubbmedlem.

Viktigast är ju att inte missa våra nettopriser med hjälp av medlemskortet!

Vid köp av skrymmande varor får vi kostnadsfritt låna släp under 2 timmar för hemtransport. Förutsättningen är att det finns släp ledigt hos den intilliggande OK-macken. Boka först ett släp hos Bygg-Ole för att få en SLÄPLAPP och sedan lämna den till OK.

Flügger Färg
Hos Flügger Färg, Ektorpsvägen 2, har vi 15 % rabatt på våta varor (färg, spackel m m) och 10% på övriga varor.

Hamell & Co
Hos Hamell & Co, elgrossisten på Vattenverksvägen 6, har vi olika rabatter.

Hyrpoolen
Vi har 10 % rabatt på hyrespriserna. För borrar och andra förbrukningsartiklar gäller priserna netto. Hyrpoolen har sin verksamhet på Ektorpsvägen 26.

Nacka Lås & Larm AB
Vi har 15 % rabatt på mekaniska lås och nycklar över disk.

PREEM
Hos vår lokala Preem-station, Vattenverksvägen 2, får vi 10 % rabatt på följande: biltvätt, släpvagnshyra, avfettningsmedel, batterivatten, bromsvätska, kylarvätska, smörjmedel, spolvätska och torkarblad.

Vi har nu ett nytt och fördelaktigare rabattavtal på drivmedel hos Preem. Se separat utskickad information till våra medlemmar som vi har aktuell mejladress till: Rabattförmånerna hos Preem – NYTT.

Honda trädgårdsmaskiner
Genom vår Skogalundare Roland Rosenholtz får vi köpa Honda trädgårdsprodukter, som håller hög kvalitet, till 10% rabatt. Kontakta Roland på 070-594 00 49.

Skogalund 2021-05-02

För Skogalunds Villaägareförening
Nils Bremberg

Klyvareplan 1
nb-teknik@telia.com

070-518 55 85