Skogalund

Sanda på din tomt

Tips från Boo Jonsson som läst på Nacka Kommuns hemsida om sandning. Kommunen bjuder på en hink sand om man vill sanda på sin tomt. Här är listan över ställen där du kan hämta sand. Närmast för många av oss är sandhögen uppe vid tennisplan. Tack för tipset!!

Skogalundstjej tog guld i London

Vår egen Skogalundstjej Maja Reichard simmade hem ett guld i OS Paralympics i London! Stort grattis till Maja från oss alla i Skogalund. Läs och lyssna på SR Sportradion

Picknick på nationaldagen

Barnen i F-klassen i Ektorp har picknick på fotbollsplanen. Mycket trevligt med femkamp, fotboll och fika. Mycket bra ordnat av klassföräldrarna. Elin vann femkampen. Grattis Elin! Stor uppslutning. Nästan alla i klassen kom. Barnen i kö för tablettask och godisarmband. På den extra godisdagen.

Sommar och jordfräs

Nu har sommaren kommit till Skogalund och det grönskar överallt i vår idyll. För den som inte bara vill lata sig har föreningen nu enligt förslag på årsmötet investerat i en jordfräs. Den har fått goda vitsord från de första brukarna på Klippvägen. Jag tänkte själv testa den om det  blir tid över i helgen.