Cykelfesten 30 maj & Årsmöte 31 maj

cykel
Skogalundare!

Det pratas om cykelfesten i Skogalund. Några av er undrar vad är det för något… vad tackar man ja till?!  Här kommer info:

Vad är cykelfest? 
Du kommer att äta en komplett 3-rättersmiddag under kvällen, hemma hos olika grannar och med nya gäster vid varje måltid. Du kommer att bli bjuden på två av rätterna och får bjuda hemliga grannar på en rätt.

Varför en cykelfest? 
Här kommer ni att få chansen att komma hem till folk som ni bara som hastigast morsat på i affären, träffat i dörren på dagis/skolan, eller bara har hört talas om. Det enda som alla inbjudna har gemensamt är att ni tycker om att träffa nya personer. Ni kommer att träffa både nya och gamla grannar, samtidigt som ni får äta och dricka gott. Som extra bonus får ni även lite motion mellan måltiderna.

Vad ska vi laga?
 5 dagar innan festen får ni reda på om ni skall laga förrätt, varmrätt eller dessert. Gör något som kan göras i ordning i förväg och bara värmas/ställas fram – ni har ju bara 15 min försprång tills gästerna knackar på dörren… Det finns inga krav på några kulinariska mästerverk utan hellre enkelt och gott så att ni har tid att umgås med era gäster.

Vilka är våra gäster?
 Era gäster kommer att förbli hemliga ända fram till fördrinken. Antal gäster beror på antal anmälda men räkna med 2-4 pers.

Så, lördag 30 maj kl 16:00. Samling i lekparken. Anmälningsavgift: 100 kr. Anmäl er till cykelfestenskogalund@gmail.com

och dagen efter… välkommen till föreningens årsmöte! söndag 31 maj kl 15:00. Lekparken. Gemensam lunch och samtal kring frågor som är viktiga för oss som bor i Skogalund.

Cykelfest_Skogalund_2015_inbjudan.

Välkomna!