Föreningen

Skogalunds villaägarförening är öppen för de som bor i Skogalunds villaområde. Föreningen har funnits sedan 1935 och över 90% av fastigheterna i Skogalund är medlemmar.

Villaägareföreningen grundades redan 1935 och har genom åren drivit många frågor som är viktiga för oss i Skogalund. Föreningen arrangerar också aktiviteter som bl a årsstämma, Skogalundsparkens dag, kräftskiva och julglögg. Grannsamverkan mot brott är aktiv och bidrar till att Skogalund är ett tryggt område att bo i.

Föreningen äger och förvaltar lekparken som ligger mitt i området. Om omtyckt plats för både barn och vuxna. Där anordnas även den årliga kräftskivan och julglöggen.

Medlemskap

Medlemskap tecknas per fastighet om omfattar alla som bor på adressen. Medlemsavgiften gäller ett kalenderår och är 250 kr per fastighet.

Betala på plusgiro (postgiro): 2 82 21-0
Summa: 250 kr
Ange: Namn, Adress och emailadress

Din inbetalning kommer gälla för innevarande kalenderår.

Vad får man som medlem?

Som medlem kan du få hjälp att föra områdets talan i olika frågor mot t ex Nacka kommun. Föreningen har bord, stolar, partytält samt trädgårdsmaskiner som medlemmarna kan låna.

En mycket uppskattad och lönsam förmån är de rabatter på mellan 5 och 25% som föreningen har förhandlat till sig hos följande företag som du hittar här.

Föreningen tar inte ställning i eventuella frågor eller konflikter mellan boende i Skogalund.

Under menyn Föreningen hittar du mer information så som stadgar, mötesprotokoll etc.